Kristinaclinic

 För kropp och själ

Hårborttagning med diodlaser Invictus

Epilering med en diodlaser

Den säkraste och mest effektiva metoden för permanent hårborttagning.

 

Invictus är:

- permanent hårborttagning

- Ett brett spektrum av styrka

- smärtfria, snabba behandlingar

- ingen hudirritation

- Effektivitet för alla hudfototyper

Behandlingar utesluter inte vardagen och lämnar inte synliga märken så att du kan återgå till vardagliga arbetsuppgifter direkt efter behandlingen.

Antalet nödvändiga behandlingar för permanent effekt bestäms individuellt beroende på patienten och behandlingsområden.

 

Fettfrysning - Cryolipolys med CryoCell

Har du envisa fettdepåer som du inte kan bli av med trots träning eller strikt diet? Då är fettfrysning med cryolipolys lösningen för dig.

Cryolipolys är en icke-kirurgisk metod som använder sig av kyla för att gradvis minska underhudsfetter. När fettceller utsätts för kyla så sätter en naturlig förstörelseprocess igång och fettlagrets tjocklek minskar.

Fettcellerna som förstörs genom denna process slussas ut genom kroppens egna ämnesomsättning.

Cryolipolys erbjuder den mest avancerade ”body slimming” behandlingen tack vare sin teknologi.

Cryolipolys levererar Cryo-energi (kyla) under behandlingen tillsammans med vakuum och LED teknologi som ökar effekten av behandlingen med kyla.

Ansiktsbehandlingar

Våra ansiktsbehandlingar ger dig en renare och friskare hud. Redan efter första gången kommer du att märka skillnad och vi anpassar ansiktsbehandlingen efter just din hudtyp. I alla våra ansiktsbehandlingar får du en personligt utformad hudanalys samt rådgivning om hur du på bästa sätt sköter om din hudvård. Produkterna ger synbara resultat redan efter några dagars behandling såväl på hudytan som i hudens kollagenlager. Vid regelbundna ansiktsbehandlingar förbättras effekten av produkterna ytterligare.

Vi får hela tiden kontinuerliga uppdateringar av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och ansiktsbehandlingsmetoder. Hos oss får du som kund möjlighet att få en noggrann kartläggning av ditt ansikte. På så sätt kan vi ge dig råd om vilka hudvårdsprodukter som just din hud behöver.

Det betyder att du som kund alltid får en professionell ansiktsbehandling av välutbildade hudterapeuter när du besöker oss.

Microdermabrasion är den ytligaste formen av hudslipning. Här slipar man ned hudens yttersta lager, det s.k. epidermis på ungefär samma sätt som när man slipar en yta med ett mycket fint sandpapper. Detta stimulerar återuppbyggnaden av ny frisk hud

Microdermabrasion är en skonsam metod för att fräscha upp huden och i viss mån reducera ytligt belägna rynkor, acne, solskador, pigmentförändringar, ojämn hudton, fina linjer samt grova porer.

Vad kan jag förvänta mig av en Microdermabrasio?

Innan man genomför en microdermabrasio är det viktigt att känna till ett par saker:

 • Resultaten är ytliga eftersom man endast påverkar epidermis
 • Inledningsvis krävs en serie om 5-8 behandlingssessioner
 • För att behålla uppnådda resultat underhållsbehandlar man ca var tredje månad

Microdermabrasion fungerar för patienter i alla åldrar och på de flesta hudtyper. Det kan dock hända att vissa hudproblem inte kan behandlas med Microdermabrasio. I vissa fall kan huden till och med förvärras av behandlingen. Exempelvis bör personer med Rosacea eller annan överkänslighet i huden inte utföra microdermabrasion.

Mikrodermabrasioner utförs i första hand i ansiktet men även på kroppen. Behandlingen är enkel, smärtfri, kontrollerad och ingen bedövning behövs.

Mikrodermabrasion utförs genom att ett litet munstycke förs över huden. Som en liten minidammsugare. Ett vakuum bildas mellan huden och munstycket samtidigt som små kristaller blåser ut med ett visst tryck. Kristallerna slipar bort det yttersta hudlagret genom en varsam blästring.

Efter slipningen bygger huden upp ett nytt yttre lager (epidermis) samtidigt som kollagenproduktionen i hudens undre lager (dermis) stimuleras. På så sätt uppnås effekten.

Behandlingen kan ta allt från 5 till 60 minuter, beroende på hudtyp, problematik och mål med behandlingen.

En microdermabrasion är som sagt en enkel behandling. Normalt sett krävs ingen återhämtningstid och man kan återgå till normala aktiviteter omedelbart efter behandlingen.

Oftast uppstår en lätt rodnad i huden som varar i någon timme. Huden kan även börja fjälla lätt. I vilken omfattning beror på hur intensiv behandlingen varit

Potentiella risker och komplikationer

Om man slipar så djupt att sårvätska uppstår finns risk för infektion. När vätskande sår övergår till skorpbildning ska huden hållas torr och skorpan ska hållas orörd tills den faller av sig själv.

Under läkningsprocessen är man extra mottaglig för solskador på huden. Det är viktigt att undvika direkt solljus och använda hög solskyddsfaktor (SPF 20 och uppåt) under de följande veckorna för att undvika pigmentfläckar. För personer med mörkare hudton finns en ökad risk för pigmentfläckar vid slipningar.


Kavitationspeeling är en behandling som via ultraljudsvibrationer rengör huden på djupet från bl a gifter och kosmetikarester, lätt peelar huden samt förbättrar blodcirkulation och stimulerar cellförnyelse. Den reducerar pormaskar och överskott av talg, döda hudceller och bakterier, verkar även desinficerade.
Behandlingsområden: ansikte, dekoltage, händer.
Kavitationspeeling passar i princip för alla även för gravida. Dock en viss kontraindikationer kan förekomma, som: metaller i behandlingsområden, pacemaker, inflammerad acne, diabetes.
Denna behandling kan kombineras med andra behandlingarna.
I behandlingen ingår: rengöring, kavitationspeeling, mask, ögon - och ansiktskräm.
Rekommenderas 1 - 2 gånger per månad för bästa resultat. 

BB glow behandling

Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.

BB Glow ger dig en omedelbar lyster och jämnare hudton. Där microneedling används för att tillföra huden detta serum-pigment ges huden även cellförnyande och stimulerande egenskaper.

BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av Microneedling.  BB Glow behandling med Matrigen Meso BB serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till sex-åtta månader rekommenderas 4-5 behandlingar med 2 veckors mellanrum.

BB Glow Treatment rekommenderas:

 • För alla åldrar
 • För olika hudnyanser
 • För torr, normal och blandad hud
 • För hud med pigmentering eller fräknar
 • Hud med akne
 • För grå och livlös hud
 • Åldersfläckar
 • Ojämn ton
 • Missfärgning (hypopigmentiering)

Behandlingseffekt:

 • Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
 • Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar)
 • Stimulering av kollagenproduktion
 • Ökar hudens elasticitet
 • Ger näring och hydratisering
 • Föryngring, återfuktning och lyftning
 • Minskar antalet fina rynkor
 • Minskar porer
 • Förbättrar hudens naturliga skydd
 • Ökar jämn hudfärg
 • Berikar huden med antioxidanter
 • Neutraliserar fria radikaler

Efter behandling:

 • Avstå från aktiv sol i 14 dagar
 • Den första dagen rekommenderas att inte använda smink och tvätta ansiktet med starka medel.
 • Det rekommenderas inte att besöka bastu,  bassäng,solarium och idrotta under minst fem dagar
 • Använd solskyddsmedel
Priser:
1 behandling 2495 kr
2 behandlingar 4150 kr
3 behandlingar  5500 kr

Led mask

Opera LED Mask ”Jessica Albas behandling” är en effektiv hudföryngrande och hudförbättrande behandling. Den arbetar med 3 olika metoder; LED, Galvanisk ström och syre.

Med Opera LED Mask absorberar huden laserenergin och förbättrar den metaboliska aktiviteten i cellerna och:

Förbättrar cellernas aktivitet och metabolism
Stimulerar produktionen av kollagen & elastin
Förbättrar blodcirkulationen
Förbättrar immunförsvaret och minskar irritation i huden

3 OLIKA BEHANDLINGAR

Mode 1 (röd): Utför skinrejuvenation vilket förbättrar hudens elasticitet och stimulerar elastin och kollagen. Minskar även smärta, ger en läkande effekt och förbättrar blodcirkulationen.


Mode 2 (blå): Behandlar och förebygger akne, ger en läkande effekt och förbättrar blodcirkulationen.


Mode 3 (rosa): Utför skinrejuvenation och behandlar akne samt skapar en läkande effekt och förbättrar blodcirkulationen.