Behandlingar

Hårborttagning med diodlaser Invictus

Epilering med en diodlaser. Den säkraste och mest effektiva metoden för permanent hårborttagning.

Läs mer

Fettfrysning - Cryolipolys med CryoCell

Har du envisa fettdepåer som du inte kan bli av med trots träning eller strikt diet? Då är fettfrysning med cryolipolys lösningen för dig.

Läs mer

Microdermabrasion

Microdermabrasionär den ytligaste formen av hudslipning. Här slipar man ned hudens yttersta lager, det s.k. epidermis på ungefär samma sätt som när man slipar en yta med ett mycket fint sandpapper. Detta stimulerar återuppbyggnaden av ny frisk hud.

Läs mer

Kavitationspeeling

Kavitationspeeling är en behandling som via ultraljudsvibrationer rengör huden på djupet från bl a gifter och kosmetikarester, lätt peelar huden samt förbättrar blodcirkulation och stimulerar cellförnyelse.

Läs mer

LED mask

Opera LED Mask ”Jessica Albas behandling” är en effektiv hudföryngrande och hudförbättrande behandling. Den arbetar med 3 olika metoder; LED, Galvanisk ström och syre.

Läs mer

BB glow behandling

Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.

Läs mer

Nagelvård

På Kristinaclinic kan hjälpa dig, att få en behandling som är helt anpassad efter dina behov, förutsättningar och önskemål. 

Läs mer

Pedikyr

Denna behandling skräddarsyr vi efter dina behov inkl. mjukgörande fotbad och lätt fotmassage. 

Läs mer

DermaPen - Microneedling

DermaPen är en kontrollerad, fraktionerad och riktad nålbehandling som stimulerar hudens tillväxtfaktorer och kollagen produktion. DermaPen används till att läka akne ärr, kirurgiska ärr och ärr av brännskador. 

Läs mer

Carbon peeling Hollywoodbehandling

Ge ditt ansikte en ny livfull lyster. En ansiktsbehandling med carbon laser peeling är den senaste peeling-behandlingen med laserteknik och mycket populär i USA. 

Läs mer

Plasma pen behandling

Vad är Plasma pen?

Plasma pen är en icke invasiv behandling för lyft och tightening av överskottshud. Ett Alternativ till kirurgiskt ingrepp av ögonlockslyft, uppstramning på ansikte och kropp samt behandling av Bristningar och ärr med långvarigt resultat.

Läs mer